HOME  |  Actueel in Weststellingwerf  |  Vaccinatiebus op 16 juni in Wolvega om 65-plussers te vaccineren   

Vaccinatiebus op 16 juni in Wolvega om 65-plussers te vaccineren    (08-06-2021)

Vaccinatiebus GGD

GGD Fryslân rijdt met een vaccinatiebus door Friesland, om zo nog meer mensen dicht bij huis een prik te kunnen geven. Op woensdag 16 juni staat de bus bij zwembad De Steense in Wolvega.

Als u van het RIVM een uitnodiging voor vaccinatie met Moderna of BioNTech/Pfizer hebt ontvangen, kunt u zonder afspraak terecht in de bus voor een prik. De vaccinatiebus is vooral voor 65-plussers, die voor hun vaccinatie bijvoorbeeld niet naar andere dorpen/steden kunnen reizen.

Neem uitnodiging en legitimatie mee     

Om voor een prik in de bus in aanmerking te komen, is een uitnodiging op naam volgens de vaccinatiestrategie van de Rijksoverheid nodig. Dus neem uw persoonlijke uitnodiging van het RIVM en ID-bewijs mee. Zo weten ze zeker dat u ook daadwerkelijk aan de beurt bent voor een vaccinatie bij de GGD met het vaccin van Moderna of BioNTech/Pfizer. De GGD volgt de landelijke vaccinatiestrategie en kan geen uitzonderingen maken.      

Afspraak voor de eerste prik niet nodig    

De bus staat op woensdag 16 juni van 8.30 tot 17.00 uur bij zwembad De Steense, Deken Vaasstraat 15 in Wolvega. Vooraf een afspraak maken is niet nodig. U kunt gewoon komen op het tijdstip dat u past. Houd er wel rekening mee dat u misschien moet wachten. Er wordt na de vaccinatie meteen een afspraak voor de tweede prik gemaakt, vijf weken later.  De bus komt dan opnieuw naar Wolvega.    

Kijk voor de meest actuele info op www.ggdfryslan.nl/bus.